Политика конфиденциальности

Хто ми

Інтернет магазин якісної швейної фурнітури “ВсетаК”.

Наша адреса сайту інтернет-магазина: https://vcetak.in.ua.

Коментарі

Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані, зазначені у формі коментаря, а також IP адресу відвідувача та дані user-agent браузера з метою визначення спаму. Анонімізований рядок створюваний з вашої адреси email (“хеш”) може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити, чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим у контексті вашого коментаря.

Медіафайли

Якщо ви зареєстрований користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам можливо слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, так як вони можуть містити дані вашого розташування GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію завантаживши зображення з сайту.

Кукі

Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email та веб-сайту в кукі. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці куки зберігаються протягом одного року. Якщо у вас є обліковий запис на сайті і ви увійдете до нього, ми встановимо тимчасовий кукі для визначення підтримки кукі вашим браузером, кукі не містить жодної особистої інформації та видаляється при закритті вашого браузера. При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька кукі з даними входу та налаштуваннями екрана. Куки входу зберігаються протягом двох днів, куки з налаштуваннями екрана – рік. Якщо ви оберете “Запам’ятати мене”, дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису куки входу будуть видалені. При редагуванні або публікації статті в браузері буде збережено додатковий куки, він не містить персональних даних і містить тільки ID запису відредагованої вами, закінчується через 1 день.

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишаєте коментар, то сам коментар та його метадані зберігаються невизначено довго. Це робиться для того, щоб визначати та схвалювати наступні коментарі автоматично, замість поміщення їх у чергу на схвалення. Для користувачів із реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони вказують у своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видалити інформацію з профілю в будь-який час (крім імені користувача). Адміністрація веб-сайту також може бачити та змінювати цю інформацію.

Які у вас права на ваші дані

За наявності облікового запису на сайті або якщо ви залишали коментарі, ви можете запросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете запросити видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних цілях, за законом чи безпекою.

Куди ми надсилаємо ваші дані

Коментарі користувачів можуть перевірятись автоматичним сервісом визначення спаму.

Персональні дані

1. Оформляючи Замовлення на Сайті vcetak.co.ua і /або ставлячи галочку у відповідному полі на сайті vcetak.co.ua перед заповненням своїх персональних даних, а також беручи участь у програмах, акціях тощо, організатором яких є Адміністрація, Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір і обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення) зазначених їм даних, а саме: прізвище, ім’я, по батькові; електронна пошта; телефон; адреса; Дата та місце народження; ідентифікаційний номер; громадянство; наявність пільг; відомості про реєстрацію як фізичної особи-підприємця; відомостей про шлюб; відомостей про доходи та витрати; місце роботи і посада; стаж роботи; дата і причини звільнення з попередніх місць роботи; відомостей про отримання пенсій; сімейний стан; майновий стан (наявність нерухомого та / або рухомого майна); місце фактичного проживання; місце проживання за державною реєстрацією; дані паспорта (номер, серія, ким і коли виданий); дані про дітей, в тому числі усиновлених; інші дані, з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно -експедиторські і кур’єрським організаціям, будь-яким Банкам і / або фінансовим установам, ПрАТ “ПФ України” КОД ЄДРПОУ (14333937) для обробки інформації про надання та отримання телекомунікаційних послуг, дозвіл на обробку персональних даних (відомостей і сукупностей відомостей про мене) в Базі персональних даних «Клієнти» ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ Гончаренко Олексій Олегович (далі – ФОП). Дане положення діє без обмеження терміну дії.

2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана самим Користувачем.

3. Власником наданих Користувачем персональних даних є ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ Гончаренко Олексій Олегович. Місцезнаходження: м. Харків. База персональних даних «Клієнти» знаходиться за адресою: 61108 м. Харків, вул. А.Гацева, 7.

4. Суб’єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, які встановлені законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів від дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони недостовірні; на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та до посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.